Restaurante Nunti

Restaurante pentru nunti si petreceri onomastice

Subscribe to Restaurante Nunti

Restaurant Fonzi

Restaurante Nunti BUCURESTI 1 noiembrie 2009

FONZI restaurant va asteapta intr-o atmsfera deosebita si relaxanta.

Organizam nunti, botezuri, mese festive, banchete, evenimente, petreceri corporate.
Capacitate restaurant : 50 – 140 persoane.

PROMOTIE : meniu nunta si meniu botez la preturi promotionale – de la 140 lei persoana.
Meniu complet nunta (4 feluri, sampanie si piscoturi, cafea, bauturi alcooloce si non-alcoolice). Decoratiuni complete sala – GRATUIT!

Nu se percepe chirie de sala, taxa de dop sau alte taxe ascunse ! Avans super accesibil, cu posibilitate de esalonare in rate !

Restaurant FONZI – restaurantul unui eveniment reusit. Date libere 2010.

Adresa : Str. Baba Novac nr.25 (in spate la cinema GLORIA), Bucuresti
Tel : 0720.090.799 /0723.131.899

[nggallery id=27]


Despre autor

Cauti un restaurant pentru nunta? Pe site-ul nostru vei gasi o lista complexa cu restaurante pentru nunti din diverse orase, perfecte pentru organizarea nuntii tale de vis.

One Response to “Restaurant Fonzi”

  1. mafia spune:

    la restaurantul fonzi servirea e naspa ,ni s-a promis la meniul all inclusive multe cu referire si la decor si la intare nu am avut decor,nici baloanele cu heliu ,inainte sa intri arata oribil toti invitatii au crezut ca e o maghernita de restautrant inainte sa intre ,nu elibereza factura fiscala ,nu am avut pahare pt nasi si ni s-a spus ca vom avea ,in concluzie mai nimic din ce ni s-a zis ca se da la meniul all inclusive nu a fost totul e ca la cel mai ieftin meniu ,daca cineva vrea sa aiba revelionul ,botezul ,nunta varza cei de la restautrant sunt campioni in asa ceva .totul a fost nasol la acest restaurant .masa mirilor e asezata intre mese cu vedere la bar iar locul de dansat e la intrare :(

Lasa un comentariu

Comments links could be nofollow free.

 


Despre noi

Aici vei gasi restaurantul perfect pentru nunta la care visai de cand erai copil. Restaurante pentru nunti este mai mult decat un portal de restaurante, este un loc unde ne poti impartasi impresiile tale, poti chiar posta poze de la nunta ta la un anumit restaurant si multe altele. Ah, sa nu uitam ca vei gasi informatii cat mai exacte si detaliate despre o sumedenie de restaurante pentru nunti.

Flickr

db373a5eb0c380f412218e3ccba31938Beach Promenade & Bandstard, Broadstairs.jpgtmpODtw0XuploadExCaminoRealJulio2015-24.jpg